Φ.Ν.ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ

Καρδιολόγος - Αρχίατρος ε.α.

Υποψήφιος για το ΔΣ του ΙΣΑ με

το ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΔΗΚΙ ΙΣΑ

και υποψήφιο Πρόεδρο τον Γ.ΠΑΤΟΥΛΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΑ 16-17/10/2022

Αγαπητοί φίλοι

Εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια ξεκίνησα ένα ταξίδι και ένα αγώνα να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των Ιατρών όπου και αν υπηρετούν.

Πάλεψα και παλεύω για την αξιοπρέπεια του Ιατρού, για την επιβίωση του απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα για να αντέξει το ιατρείο της γειτονιάς που καταστρέφεται από την οικονομική πολιτική διαχρονικά, με κυρίαρχο πρόβλημα το clawback που διαλύει τα εργαστήρια, πολυϊατρεία και κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς.

Οι εργαζόμενοι ιατροί στα ιδιωτικά νοσοκομεία πρέπει να έχουν αμοιβές που θα αποδίδονται απευθείας σε εαυτούς από τις ασφαλιστικές εταιρείες και όχι μέσω των νοσοκομείων με καθυστέρηση.

Αγωνίζομαι για τον Προσωπικό ιατρό που πρέπει να είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση του ασθενή με ελεύθερη επιλογή είτε συμβεβλημένου είτε πιστοποιημένου ιατρού.

Οι όποιες συμβάσεις ιατρών, εργαστηρίων  ή πολυιατρείων είτε με τον ΕΟΠΥΥ είτε με οποιονδήποτε φορέα ιδιωτικό ή δημόσιο πρέπει να είναι συλλογική μέσω των Ιατρικών Συλλόγων γιατί έτσι θα έχουμε την δύναμη να διεκδικούμε και να απαιτούμε τα δικαιώματα μας.

Απαιτώ από την εκάστοτε κυβέρνηση αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους ιατρούς του ΕΣΥ και αμοιβές εφάμιλλες των συναδέλφων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Δεν είναι δυνατόν στην αδελφή Κύπρο με ΑΕΠ μόλις 20% πάνω από την Ελλάδα οι αμοιβές των ιατρών να είναι υπερδιπλάσιες.

Όλα αυτά που είναι και οι θέσεις της ΔΗΚΙ ΙΣΑ-ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και Υποψήφιο Πρόεδρο τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ τα πρεσβεύω και τα διεκδικώ όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να το κάνω ανεξάρτητα συνθηκών και κόντρα σε κάθε πολιτική που θα είναι ενάντια τους.

Για τον λόγο αυτό ζητώ την στήριξη σου στις εκλογές του ΙΣΑ στις 16-17/10/2022 που είμαι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο.

 ΦΩΤΙΟΣ Ν.ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ

 Καρδιολόγος-Αρχίατρος ε.α.

 Πρόεδρος Ελευθεροεπαγγελματιών

 Καρδιολόγων-Ομοσπονδίας Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών και Αποφοίτων ΣΣΑΣ

 Α’ Αντιπρόεδρος ΙΣΑ

 Υποψήφιος για το ΔΣ με την ΔΗΚΙ ΙΣΑ-ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ

 ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και Υποψήφιο πρόεδρο Γ.ΠΑΤΟΥΛΗ

 **Ο επικεφαλής της παράταξης Γ.Πατούλης χρειάζεται σταυρό προτίμησης για να εκλεγεί