Αξιότιμοι,

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου, το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ελλάδος, σε συνεργασία με την καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών , στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ στην Πάτρα 24 & 25 Νοεμβρίου 2023, υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πατρέων και της Ελληνικής Καρδιολογικής εταιρείας

Σας αποστέλλουμε κάτωθι οδηγίες για την σύνδεση καθώς και το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Η συμμετοχή / παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Παρακολούθηση διαδικτυακά - Online

Η πρόσβαση στη διαδικτυακή παρακολούθηση πραγματοποιείται με τη χρήση του e-mail σας στον παρακάτω σύνδεσμο :

conf.letscongress.eu/home/1722

Σύντομες Οδηγίες:

Εισάγετε το e-mail σας στο πεδίο που θα ζητηθεί και λαμβάνετε άμεσα το κωδικό πρόσβασης.

Έπειτα από επιτυχή σύνδεση, η σελίδα σας "θυμάται". Θα σας "ξεχάσει" και θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία, μόνο αν κάνετε logout.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Για την παραλαβή πιστοποιητικού παρακολούθησης, απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ελάχιστο χρόνο παρακολούθησης 60%.(10 Ώρες) Η αποστολή του θα πραγματοποιηθεί την επομένη της λήξης του συνεδρίου.

Με εκτίμηση,

Οργάνωση – Γραμματεία Συνεδρίου

Congress secretariat Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

MANESSIS TRAVEL S.A.

Η συμμετοχή σας και εν συνεχεία η παρουσία σας στον χώρο του Συνεδρίου με οποιαδήποτε ιδιότητα, συνιστά έμπρακτη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση-συναίνεσή σας για χρήση από τον Φορέα της εικόνας και των δηλώσεων / εισηγήσεών σας, όπως τυχόν αποτυπωθούν σε βίντεο που θα ληφθεί κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου ή/και σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στο διαδίκτυο για οποιοδήποτε σκοπό και ιδίως ενημερωτικό, προωθητικό, εμπορικό κλπ. και εν γένει για την προβολή του συγκεκριμένου Συνεδρίου με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο όπως όλως ενδεικτικώς μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή του διαδικτύου ( άλλοι διαδικτυακοί τόποι, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.) ή οποιουδήποτε άλλου φορέα ήχου και εικόνας (τηλεόραση, ραδιόφωνο). Εάν διαφωνείτε , έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για να δείτε το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ